Alex

Är en utav salongsägarna. Hos Alex skapas perfekta herrklippningar, god service och ett trevligt bemötande varje gång. Alex är positiv, trygg i det han gör och snabb med saxen efter många år i branschen.

Hesho/ Hanna

Välkomnar alltid sina kunder med ett leende på läpparna och strävar efter att få sina kunder att känna sig uppmärksammade under sin behandling. God service och ”Det lilla extra” tror Hanna starkt på.


Felicia

Är frisören som älskar färg i alla dess slag. Rött, koppar, blått. Ingenting är omöjligt enligt Felicia. Balayage, utmaningar och stora förändringar är något hon gärna tar sig ann och hon gör det med bravur.
Instagram: Hairbyfeliciaaa

Seka

Är frisören med ett öga för uppsättningar inför fest, bröllop m.m. utöver att Seka även erbjuder färgbehandlingar och klippningar.


Mahana

Klippningar av alla dess slag inom både dam och herr är något Mahana är extra duktig på.

Basel

Är en barberare med härlig och glad personlighet som gärna utför stora förändringar. Expertis på bl.a. skinfade och skägg.Gustavo

Har jobbat allra längst på salongen och har expertis inom framförallt barnklipp, men även dam och herrklippningar.

 

Johannes

Skicklig dam frisör och barberare som utför allt inom klippningar och skägg.


 

Bilal

Skicklig barberare som utför allt inom klippningar och skägg.

 

Carla

Är en kreativ frisör som gärna utför stora förändringar hos sina kunder. Carla är en utav salongens balayage-experter och inriktar sig gärna på att leverera svala/kalla resultat i alla typer av hår, ljusare som mörkare.


 

Gulli

Att få ”fria händer” i samband med en färg och klippbehandling är något Gulli uppskattar lite extra. Att testa på något nytt ska vara roligt.

 

Bella

Kan bemästra alla olika klippningar oavsett dam, herr eller barnklipp. Bella hjälper gärna till med förslag på en ny kreativ klippning i dialog med sina kunder.


 

Amira

Kan bemästra alla typer av klippningar oavsett dam eller herr. Amira hjälper gärna till med förslag på en ny kreativ klippning i dialog med sina kunder.